ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα > Blog > ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ > Η ημέρα που έδωσε κίνητρο σε δεκάδες γυναίκες
Home ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ημέρα που έδωσε κίνητρο σε δεκάδες γυναίκες

Η ημέρα που έδωσε κίνητρο σε δεκάδες γυναίκες

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ


0 1504

Το πρώτο βήμα είναι να γνωρίζουμε τι είναι σημαντικό για εμάς, είπε η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου στην πιο ιδιαίτερη εκδήλωση, αφιερωμένη στην


Το πρώτο βήμα είναι να γνωρίζουμε τι είναι σημαντικό για εμάς, είπε η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου στην πιο ιδιαίτερη εκδήλωση, αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου στη Στοά Καλλιγά, στην Πλατεία Συντάγματος. Οι φίλες του ΤΕΝΑ(+) συν σε όλα παρευρέθηκαν σε μια γιορτή ‘’έκπληξη’’, για να συζητήσουν και να ανακαλύψουν την πιο συναρπαστική τους πλευρά. Η κυρία Δρ. Μαλλέρου μίλησε εκτός των άλλων για τους στόχους και τις βάσεις που οφείλει κάθε γυναίκα να θέτει στη ζωή της, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες της, θέτοντας στο επίκεντρο τον εαυτό της χωρίς συμβιβασμούς.

Το ΤΕΝΑ(+) συν σε όλα έδωσε την ευκαιρία στις πιστές του φίλες να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας, να διασκεδάσουν, να προβληματιστούν και να μάθουν να ακούν τον εαυτό τους, μετατρέποντας έτσι την κάθε μέρα σε μία ξεχωριστή εμπειρία για την οποία αξίζουν επιβράβευση. Μας αποκάλυψαν μάλιστα ότι μετά την διαφωτιστική αυτή βραδιά, απέκτησαν ισχυρό κίνητρο ώστε να κάνουν περισσότερα πράγματα για εκείνες. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της ΤΕΝΑ, να στέκεται στο πλευρό των γυναικών με κάθε τρόπο, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητά τους, για να ζουν τη ζωή στο μέγιστο με προτεραιότητα τον εαυτό τους.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Leave a Reply

ΤΕΝΑ συν σε όλα