Μακαρονάκι και μοσχάρι στην κατσαρόλα
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Υλικά (4 μερίδες) 500 γρ. άπαχο μοσχάρι 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά ηλιέλαιο 1 κουταλάκι ρίγανη 170 ml τοματοπολτός χωρίς αλάτι
Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. άπαχο μοσχάρι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ηλιέλαιο
1 κουταλάκι ρίγανη
170 ml τοματοπολτός χωρίς αλάτι διαλυμένος σε 1 φλιτζάνι νερό
225 γρ μακαρονάκι
1/8 κουταλάκι κύμινο (προαιρετικό)
Εκτέλεση
1. Μαγειρεύουμε το κρέας σε μέτρια φωτιά, κομματιάζοντάς το με το πιρούνι, μέχρι να χάσει τελείως το κόκκινο χρώμα του. Στραγγίζουμε τα λίπη, απλώνοντάς το πάνω σε χαρτί κουζίνας
2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τον τοματοπολτό και νερό και τα ανακατεύομε για να αναμιχθούν. Προσθέτουμε το μαγειρεμένο κρέας.
3. Στο μεταξύ βράζουμε χωρίς αλάτι το ζυμαρικό και το στραγγίζουμε. Το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα κρέατος και σερβίρουμε.