Σφάλμα στη βάση δεδομένων: [Illegal mix of collations for operation 'in']

ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα > Blog > ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ > Πώς μπορούν να μας βοηθήσουν τα αιθέρια έλαια στο να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;
Home ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ Πώς μπορούν να μας βοηθήσουν τα αιθέρια έλαια στο να αντιμετωπίσουμε τα...

Πώς μπορούν να μας βοηθήσουν τα αιθέρια έλαια στο να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;

ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ


0 619

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στη μείωση της έντασης, ακόμη και στην εξάλειψη, ορισμένων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Προσοχή όμως! Το ότι έχουν φυσική προέλευση δεν σημαίνει ότι είναι ακίνδυνα. Σου εξηγούμε πώς να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο.


Η αρωματοθεραπεία είναι μια έννοια που, παρά το γεγονός ότι είναι μια αρχαία παραδοσιακή πρακτική, σήμερα περισσότερο από ποτέ συζητιέται παντού, αν και δεν είναι πάντα καλά κατανοητή. Η επιστημονική κοινότητα θεωρεί αυτή τη μορφή εναλλακτικής ιατρικής, που βασίζεται στη χρήση αιθέριων ελαίων για την αναζήτηση ψυχολογικής ή σωματικής ευεξίας, πολύ αδύναμη ως προς την αποτελεσματικότητά της. Όμως, είτε είναι αυθυποβολή είτε όχι, παρόλο που εξακολουθεί να θεωρείται ψευδοεπιστήμη, υπάρχει μια κάποια κοινωνική συναίνεση ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποια έλαια μπορούν να προάγουν τη συγκέντρωση, τη χαλάρωση, την αισιοδοξία ή ακόμα και τη σεξουαλική επιθυμία.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

ΤΕΝΑ συν σε όλα