ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα
ΤΕΝΑ συν σε όλα > Blog > Hennes > Διαπιστωμένο: τα TENA Lady Pants Plus ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σου
Home Hennes Διαπιστωμένο: τα TENA Lady Pants Plus ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σου

Διαπιστωμένο: τα TENA Lady Pants Plus ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σου

Hennes


0 1675

Η TENA έχει στόχο να προσαρμόζεται στις ανάγκες της γυναίκας και διαρκώς καινοτομεί, για τον λόγο αυτό μόλις κυκλοφόρησε τα νέα εσώρουχα TENA Lady Pants Plus.


Αυτό το εσώρουχο εγγυάται μεγαλύτερη άνεση, αφού είναι ειδικά σχεδιασμένο να προσαρμόζεται τέλεια στην γυναικεία ανατομία. Επιπλέον, το απαλό ροδακινί του χρώμα, με κανονική μέση και εφαρμογή, το κάνουν πιο διακριτικό: ό,τι και να φορέσεις, δεν διαγράφει και ταιριάζει τέλεια με τον τρόπο ζωής σου.

Εννέα στις δέκα καταναλώτριες βεβαιώνουν ότι αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια με τις νέες TENA Lady Pants Plus χάρη στη μέγιστη προστασία που προσφέρουν.

Σύμφωνα με σχόλια στην PowerReviews (αναρτημένα στην tena.co.uk), το 89% των γυναικών θα πρότεινε τα εσώρουχα TENA Lady Pants Plus σε μία φίλη, και η πλειοψηφία αυτών υπογραμμίζει την εξαιρετική τους άνεση. Αυτό οφείλεται στο ότι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα είναι ελαστικό και αναπνέει.

Δεν έχει σημασία η εκδήλωση στην οποία θα παραυρεθείς, είτε είναι ένα δείπνο, είτε ο γάμος της κόρης σου ή μία συνάντηση με τις φίλες, χάρη στο υπεραπορροφητικό του υλικό, με διπλά πλευρικά τοιχώματα κατά της διαρροής εκεί ακριβώς που χρειάζεται, θα έχεις μεγαλύτερη προστασία σε κάθε περίσταση. Και όχι μόνο αυτό, γιατί σου προσφέρουν ασφάλεια κατά των οσμών, αφού, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της ΤΕΝΑ, διαθέτουν το σύστημα Odour Control. Ούτε για το δέρμα σου χρειάζεται να ανησυχείς, τα νέα TENA Lady Pants Plus είναι δερματολογικά ελεγμένα, και, επομένως, είναι τόσο απαλά που θα αποφύγεις οποιοδήποτε ερεθισμό ή κνησμό.

Τα νούμερα είναι καθοριστικά.  Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ΤΕΝΑ το 2016 σε πάνω από 200 γυναίκες σε Γαλλία και Γερμανία, εννέα στις δέκα καταναλώτριες βεβαιώνουν ότι αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια με τις νέες TENA Lady Pants Plus χάρη στη μέγιστη προστασία που προσφέρουν.

Αν ακόμα έχεις αμφιβολίες του γιατί τα εσώρουχα TENA Lady Pants Plus μπορούν να σου διευκολύνουν την ζωή, μία λύση σου μένει: δοκίμασέ τα. Ανησύχησε για τα πραγματικά σημαντικά ζητήματα και συνέχισε να απολαμβάνεις την ζωή με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Leave a Reply

ΤΕΝΑ συν σε όλα